Голова Офісу президента Андрій Єрмак висловив свою реакцію на масований ракетний обстріл України, здійснений РФ вранці 8 липня.

Про це він повідомив у своєму Телеграм-каналі.

“Обстріл України в той час, коли на вулицях найбільше людей. Навіжені російські терористи”, – підкреслив представник ОП.

Також читайте: У Миколаєві чоловік навів ракети РФ на будинок жінки, яка йому відмовила

Варто зазначити, що зранку 8 липня російські військові здійснили масований ракетний удар по Україні. У Києві зафіксовано падіння уламків у Солом’янському, Дніпровському та Голосіївському районах, що спричинило займання. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється.

Стало відомо, що зі станції метро «Лукʼянівська» евакуюють людей оскільки поруч зафіксовано приліт, видніється дим.

Падіння уламків ракет завдали пошкоджень в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах столиці.

Станом на 11 годину 8 липня відомо про трьох постраждалих. Одного з них госпіталізували. Перевіряється інформація про одного загиблого.

Також у Києві російська ракета пошкодила будівлю дитячого медзакладу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦