Компанія запевняє, що для всіх регіонів – єдині графіки блекаутів 

В Україні під час знеструмлень застосовуються принципи соціальної справедливості. Компанія ДТЕК розробила спеціальну програму.

Директор ДТЕК Київської регіональної електромережі Віталій Шайда запевнив, що для рівномірного розподілу відключень по всій країні у всіх регіонах мають діяти однакові графіки.

Відключення світла

“Ми створили програмний продукт, який автоматизує рівномірний розподіл електроенергії між усіма споживачами. Завдяки цьому минулого тижня всі клієнти в Київській області відключались рівномірно”, – підкреслив він.

Також читайте: В Міненерго повідомили, чи будуть відключення світла вихідними

Шайда додав, що команда фахівців постійно працює над вдосконаленням графіків відключень, щоб вони були максимально ефективними та справедливими в умовах постійного дефіциту електроенергії.

Він наголосив, що єдині графіки мають діяти для всіх регіонів країни, а споживання критичної інфраструктури не повинно перевищувати 25%.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦