Федеральна служба безпеки Росії (ФСБ) зробила чергову гучну заяву.

За їхніми словами, які передають пропагандистські ЗМІ, українські спецслужби намагалися завербувати російського льотчика, щоб викрасти надзвуковий стратегічний бомбардувальник Ту-22М3.

Читайте також: У ГУР розповіли про наслідки атаки на Оскольський металургійний комбінат у РФ

Пропагандисти стверджують, що українська розвідка пропонувала льотчику грошову винагороду та італійське громадянство в обмін на викрадення літака.

Ту-22М3

Льотчику РФ нібито пропонували здійснити переліт і посадити ракетоносець на українській території. Також від нього вимагали дані про російські бойові літаки, зокрема бортові номери, і погрожували йому та його родині, вимагаючи підпалити військову авіаційну техніку.

“Від льотчика ВКС РФ у Києві хотіли отримати дані про російські бойові літаки, зокрема бортові номери, також погрожували йому та його рідним, вимагаючи підпалити бойову авіаційну техніку”, – кажуть у ФСБ РФ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦