Росія матиме труднощі у виконанні оборонних замовлень після атаки безпілотників на Оскольський електрометалургійний комбінат у Бєлгородській області.

В ніч проти 1 липня комбінат був виведений з ладу, повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в етері телемарафону.

Читайте також: Партизани з АТЕШ підірвали залізничні склади під Єкатеринбургом: відео

За його словами, Оскільський електрометалургійний комбінат – один з ключових для російського військово-промислового комплексу підприємств. Основний замовник – військові, які потребують автомобільної техніки, бронетехніки і усіх тих, хто використовує метал.

Оскольський металургійний комбінат

Цей завод на Бєлгородщині є єдиним у РФ підприємством повного циклу, а зараз воно зупинилося. Такими даними володіє розвідка.

Юсов наголосив, що найближчими місяцями буде проблемно відновити роботу в повному обсязі. Це означає ускладнення і зрив виконання оборонних замовлень, відповідно, ланцюжків постачання.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦