Учасники руху зупинили рух боєприпасів на Транссибірській залізничній магістралі 

Агенти партизанського руху “АТЕШ” провели успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом, що призвело до значного зриву постачання північнокорейських боєприпасів.

В результаті операції було підірвано залізничне полотно, по якому здійснювалось доставлення небезпечного вантажу.

Попри значний резонанс, журналістів не допустили до місця інциденту. Інформація про подію спочатку з’явилася лише в місцевих пабліках, що викликало хвилю обговорень серед місцевих жителів. Присутність представників ЗМІ була заборонена, що викликало додаткові підозри та питання щодо масштабів операції та її наслідків.

Також читайте: Нічний удар дронів по Ростову: пожежі та пошкоджений нафтовий термінал

Цікаво, що ремонтна бригада отримала дозвіл на проведення відновлювальних робіт лише після команди з обласного управління ФСБ. Це затримало процес відновлення залізничного полотна та подовжило перерву в русі залізничних складів.

Представники “АТЕШ” заявили, що залізниця буде підриватись частіше, якщо не припиниться перевезення боєприпасів. Вони наголошують, що подібні операції будуть продовжуватись, поки військові вантажі продовжують використовувати цивільну інфраструктуру.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦