Сергій Варакін закликав “неймовірно підтримувати” військовослужбовців на фронті

Сергій Варакін, командир роти снайперів 58-ї бригади ЗСУ, щиро звертається до дружин і дівчат військових.

Він ділиться історією про те, як під час повномасштабної війни зустрів кохання, яке стало для нього потужним стимулом до життя.

“Я закохався, – зізнається Сергій. – Це неймовірна людина, яка перевернула моє бачення світу. З’явився сенс, заради якого я готовий йти далі після закінчення війни”.

Сергій Варакін

Однак війна диктує свої правила. Військовий не може дозволити собі поїздки до коханої, адже на кону стоїть життя його бійців та захист країни.

Також читайте: Матір українського захисника розповіла про страшні речі про полон сина

“Я прошу вас, дорогі жінки, – звертається Сергій, – підтримуйте своїх хлопців. Їм зараз неймовірно важко, в сотні разів важче, ніж ви можете собі уявити. Ваша підтримка, розуміння та любов – це те, що дає їм сили йти далі. Не тисніть на них, не висувайте їм ультиматумів, адже це може призвести до трагічних наслідків”.

Окрім особистої історії, Сергій Варакін також оголосив про збір коштів на купівлю бойового літака, оснащеного вісьмома ракетами, який стане для українських військових значною допомогою у боротьбі з ворогом.

Збір коштів йде через Monobank за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/vWR3GdY3n

Номер картки банки: 5375 4112 1993 9506

Ціль збору: 12 800 000.00 ₴

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦