Письменник вважає, що якби не російське вторгнення, його брат прожив би довше 

Відомий український письменник та публіцист Віталій Капранов публічно звинуватив російське вторгнення у раптовій смерті свого брата-близнюка Дмитра, яка сталася 16 квітня.

За словами Капранова, постійний стрес та емоційне виснаження, викликані двома роками війни та перебуванням брата в лавах полку “Азов”, негативно вплинули на його здоров’я, ставши фактичною причиною трагічного обриву життя.

“Якби не війна, він би ще пожив, навіть з тяжкою хворобою”, – емоційно підкреслив письменник в інтерв’ю для “Апострофу”. – “Два роки війни, служба в “Азові”, обстріли – все це не могло не вплинути на його стан”.

Брати Капранови

Капранов також додав, що й сам вважає себе жертвою цієї жорстокої війни, яка забрала у нього частину себе: “Я вже заплатив за це найвищу ціну, адже фактично вмер разом з Дмитром”.

Також читайте: Брат лідера гурту Без обмежень Сергія Танчинця загинув на війні

Нагадаємо, що Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок розриву аорти. Віталій Капранов, який був поруч у момент трагедії, намагався реанімувати брата, але, на жаль, його зусилля виявились марними.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦