Журналістові порадили перевірити свої джерела в ФСБ 

Речник президента України Сергій Никифоров прокоментував заяву американського журналіста Такера Карлсона, порадивши йому ретельніше перевіряти свої джерела в ФСБ.  

Раніше скандальний американський журналіст анонсував інтерв’ю з українським лідером. У соцмережі Х він написав: “Здається, ми отримали інтерв’ю Зеленського. Ми добивалися цього два роки… Суть полягає в тому, щоб надати американцям вкрай необхідну інформацію про конфлікт, який повністю змінює позицію їхньої країни у світі”.

Никифоров на своїй сторінці у Facebook відповів на анонс Такера: “Пану Такеру Карлсону слід краще перевіряти свої джерела в ФСБ. Президент України має зовсім інший розклад, і в ньому немає Такера Карлсона”. 

Також читайте: Спецпризначенці повернули морпіха з полону під час спецоперації: відео

Додамо, Карлсон став відомим після свого інтерв’ю з російським диктатором Володимиром Путіним, яке відбулося у лютому 2024 року. Це інтерв’ю експерти називали провальним, оскільки журналіст просто слухав чергові брехливі заяви Путіна та навіть не намагався ставити йому зустрічних запитань.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦