Командир 3-ї штурмової роти 1-го штурмового батальйону 3-ї ОШБр з позивним “Процент” наголошує на необхідності посилення мобілізації в Україні.

Він зазначає, що окупанти кидають значні ресурси на те, щоб зірвати мобілізаційні заходи в Україні, адже розуміють: саме стійкість українського фронту стримує їхні плани щодо захоплення нових територій.

“Люди повинні розуміти, що ситуація на фронті кардинально відрізняється від тої, що була рік тому”, – підкреслює “Процент”.

Також читайте: Спецпризначенці повернули морпіха з полону під час спецоперації: відео

“Зараз мова йде не про те, чи йти всім до війська, а про те, що людей на передовій не вистачає. І якщо ті, хто тримають оборону, не отримають підтримки, ми можемо повернутися до ситуації 2022 року, коли ворог був під Києвом”.

“Процент” закликає цивільних громадян обирати свою спеціальність в армії вже зараз, адже після отримання повістки такої можливості може не бути.

“Не чекайте, поки вам вручать повістку, – говорить він. – Виберіть свою спеціальність, пройдіть навчання, станьте частиною української армії та допоможіть захистити нашу країну”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦