Дмитро “Син” Павлов назвав депутата: “збожеволілим від безкарності”

У червні 2024 року в Дніпрі охорона народного депутата Миколи Тищенка побила перехожого на вулиці, який поцікавився, хто дав їм право носити військову форму, якщо вони не є військовослужбовцями. 

Постраждалим виявився колишній військовослужбовець з підрозділу ГУР “Кракен” Дмитро Павлов з позивним “Син”.

“Все, що сталося зі мною та моєю дитиною, насправді сталося з усіма нами, з кожним українцем у моєму обличчі. Збожеволілий від безкарності чиновник, чиє самолюбство зачепило просте і закономірне питання українця, вирішив показати свою владу. Вирішив показати, що достатньо лише одного його бажання, і його ручні поліціянти та охоронці поб’ють, принизять, позбавляють волі й покарають будь-якого українця, який наважиться йому суперечити”, – написав ветеран у Фейсбуці.

Також читайте: Тищенко отримав підозру від ДБР за інцидент з колишнім військовослужбовцем у Дніпрі: фото

Він подякував за підтримку та за розголос цього інциденту, що дозволило запроторити Тищенка під домашній арешт та почати розслідувати ситуацію.

“Тільки розголос та резонанс громадської думки дали надію на те, що винних буде покарано”, – додав Дмитро Павлов. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦