Керівник Офісу президента Андрій Єрмак відповів на питання, яке цікавить більшість українців.

Єрмак, який прибув до Вашингтона перед самітом НАТО, сказав, чи готова Україна поступитися територіями взамін на мир. Про це повідомляє Reuters.

Читайте також: Зеленський розкрив, від чого залежить новий наступ

За його словами, Україна не планує поступатися територіями РФ для досягнення миру, проте відкрита до міжнародних порад щодо мирного врегулювання конфлікту.

Єрмак Андрій

Єрмак наголосив, що ми будемо йти на компроміси заради дуже важливих речей і цінностей, демократії та незалежності, суверенітету та територіальної цілісності. Так український посадовець прокоментував заяву кандидата в президенти США Дональда Трампа про те, що він може “закінчити війну за 24 години”.

Візит Єрмака до Вашингтона відбувся напередодні саміту НАТО, який має пройти наступного тижня в столиці США, і головною темою обговорень стане Україна.

Єрмак також наголосив, що Україна продовжуватиме лобіювати нову адміністрацію США для підтримки країни, відзначивши, що Україна отримує підтримку від обох партій у Вашингтоні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦