Вона вирішила кардинально змінити своє життя і розпочала шлях до схуднення

32-річна Даніель Гатчінсон з Норіджа, штат Коннектикут, все життя боролася з ожирінням, однак її вага становила 146 кілограмів. Ця надмірна вага створювала їй безліч незручностей, від неможливості кататися на американських гірках до потреби в подовжувачах ременів безпеки в літаках. Проте справжнім поштовхом до схуднення став випадок у грудні 2022 року.

Тоді її 4-річна донька Неве, яка захворіла на астму, потребувала термінової медичної допомоги. Через важкий стан дівчинки було вирішено транспортувати її до лікарні рятувальним гелікоптером. Однак, коли рятувальники дізналися про вагу Даніель, вони повідомили, що вона не може летіти з дочкою через загрозу для безпеки польоту. Це змусило матір їхати до лікарні окремо, що стало для неї справжнім ударом. Про це пише Daily Mail.

Цей випадок став переломним моментом у житті Даніель. Вона вирішила кардинально змінити своє життя і розпочала шлях до схуднення. Протягом перших шести місяців вона використовувала спеціальні ін’єкції, а потім рік дотримувалася суворої дієти та регулярно займалася спортом. Завдяки своїм зусиллям Даніель зуміла скинути неймовірні 90 кілограмів, і тепер її вага становить лише 57 кілограмів.

Також читайте: Скільки води потрібно пити й коли рідина шкодить організму

“Я майже все своє доросле життя страждала на ожиріння”, – зізнається Даніель. “Я ніколи не ставила себе на перше місце, завжди ставлячи своїх дітей у пріоритет. Але коли я не змогла летіти з дочкою гелікоптером, я зрозуміла, що якщо не почну піклуватися про себе, то не зможу піклуватися і про своїх дітей”.

Наразі Даніель стикається з новою проблемою — близько 4,5 кг зайвої шкіри на животі, що залишилася після стрімкого схуднення. Видалення цієї шкіри хірургічним шляхом коштує 9000 доларів, на що у неї зараз немає коштів. Жінка сподівається зібрати необхідну суму за допомогою краудфандингу.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦