Зеленський та прем’єр Угорщини обговорять можливість мирного врегулювання війни

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан 2 липня з неоголошеним візитом приїхав до Києва та зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. 

У повідомленні прессекретаря Орбана Берталана Хавасі зазначено, що, крім угорсько-українських двосторонніх відносин, сторони обговорять можливість” мирного врегулювання конфлікту в Україн”і.  

Видання Financial Times написало, що поїздці Орбана передували тривалі переговори щодо прав угорської меншини, яка проживає на заході України.  

Раніше: Як Орбан шантажує Україну незаконними вимогами: перелік

Критики Орбана переконані, що він використовує свою поїздку до Києва для просування російської позиції щодо конфлікту в Україні, пише The Guardian.
У своєму Фейсбуці Орбан написав: “Метою угорського головування є сприяння вирішенню викликів, які стоять перед Європейським Союзом. Тому моя перша поїздка була до Києва”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦