Російські окупанти вкотре продемонстрували зневагу до безпеки мирних жителів, розмістивши зенітно-ракетний комплекс “Тор М2КМ” просто над пляжем у Севастополі. Про це повідомляє партизанський рух “АТЕШ”.

Розміщення ЗРК в безпосередній близькості до місць відпочинку людей несе серйозну загрозу їх життю та здоров’ю. У разі бойового застосування комплексу або його технічної несправності, ракети та уламки можуть призвести до трагічних наслідків.

Варто зазначити, що це не перший випадок, коли окупанти розміщують військову техніку в густонаселених пунктах Криму, нехтуючи правилами безпеки. Це свідчить про їхнє нехтування життям та правами людей на півострові.

Також читайте: Мєдвєдєв втрачає довіру Путіна та планує окупацію арктичних вод: українці півроку читали пошту його помічника

“АТЕШ” попереджає окупантів, що “зворотний відлік життя цієї незаконної конструкції розпочався”. Ймовірно, ЗРК буде вивезено з пляжу найближчим часом, адже окупанти планомірно виносять з Криму радіолокаційні станції та ЗРК, “вивільняючи своєрідний коридор до Кримського мосту”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦