Через застосунок “Резерв+”, ТЦК або ЦНАП “пройшло” майже 2,6 млн громадян

За тиждень з 24 по 30 червня ще 323 734 громадяни оновили свої облікові дані у військкоматах, ЦНАПах або через застосунок “Резерв+”. Таким чином, станом на 30 червня 2024 року загальна кількість оновлень сягнула вже майже 2,6 мільйона.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства оборони України.

В оборонному відомстві приємно вражені активністю українців, які свідомо ставляться до виконання своїх військово-облікових обов’язків.

Також читайте: Від 1 липня можуть мобілізувати три категорії студентів

Оновити дані можна декількома способами:

Звернувшись до найближчого територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦКСП).

Відвідавши Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Завантаживши застосунок “Резерв+” на смартфон у App Store або Google Play та авторизувавшись за допомогою Bank ID.

З 19 червня у застосунку “Резерв+” також доступний QR-код. Після оновлення даних він генерує всю інформацію про військовозобов’язаного й має таку ж юридичну силу, як і паперовий документ.

Нагадуємо, що з 18 травня в Україні набрав чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з ним, всі чоловіки віком від 18 до 60 років зобов’язані оновити свої облікові дані до 16 липня.

Міністерство оборони закликає українців не нехтувати своїми військово-обліковими обов’язками та оновити дані якомога швидше. Це допоможе державі краще планувати мобілізаційні заходи та забезпечити обороноздатність країни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦