Дмитро Чендей захищав Україну з моменту, як росіяни вдерлися в Україну 

На війні загинув Дмитро Чендей, який є братом лідера гурту “Без Обмежень Сергія Танчинця. 

Музикант поділився трагічною новиною на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши спільні фото та віддавши шану загиблому брату.

Дмитро Чендей брав участь у захисті України з початку повномасштабного вторгнення. Сергій Танчинець висловив глибокий сум і гордість за брата, який віддав своє життя за Батьківщину.

Також читайте: ЗСУ просуваються у Вовчанську: звіт ISW про успіхи

“Брат Дмитро Чендей на щиті! Воював від початку повномасштабного… Воїн! Світла пам’ять тобі, братику!” – написав музикант, вшанувавши пам’ять загиблого.

Брат Сергія Танчинця приєднався до захисників України на самому початку повномасштабної війни. 29 червня, під час виконання бойового завдання, він отримав важке поранення, яке виявилося несумісним із життям.

Ця втрата стала великим ударом для сім’ї Танчинця та для всіх, хто знав Дмитра Чендея. Його героїзм і самопожертва назавжди залишаться у пам’яті рідних і друзів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦