Вплив Coca-Cola на волосся може бути індивідуальним, і реакція різних типів волосся може відрізнятися

Блогерка кинула виклик тренду з TikTok і помила голову Coca-Cola, щоб побачити, чи дійсно це робить волосся блискучим і пишним.

Багато хто чув про незвичайні властивості Coca-Cola: від чищення сантехніки до полегшення симптомів отруєння. Тепер блогерка beautymariyka з TikTok вирішила випробувати Coca-Cola у несподіваній ролі – шампуню.

Як це працює?

Coca-Cola містить фосфорну кислоту з низьким pH, яка при нанесенні на волосся стягує його лусочки, роблячи пасма рівнішими, а локони – чіткішими. Деякі користувачі також стверджують, що цукор у Coca-Cola робить волосся важчим і більш об’ємним.

Вас також зацікавить: Це типи чоловіків, від яких треба тікати

Результати експерименту

На подив beautymariyki, після використання Coca-Cola волосся стало сяйливішим і м’якшим. Воно також збільшилося в об’ємі і стало легким для розчісування, ніби після використання кондиціонера. За словами блогерки, волосся мало ефект кератинового вирівнювання.

Важливо зазначити:

Вплив Coca-Cola на волосся може бути індивідуальним.

Не рекомендується використовувати Coca-Cola на пофарбоване волосся, адже це може призвести до його сухості.

Цей метод також може не спрацювати на кучерявому волоссі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦