Українська армія відбила кілька вулиць у мікрорайоні “Канал” у Часовому Ярі

Українські військові продовжують контрнаступ на сході країни, здобуваючи успіхи в районі міста Часів Яр Донецької області.

Як повідомляє експерт Bild Юліан Рьопке, ЗСУ здійснили контратаку та вибили російських окупантів з мікрорайону “Канал”.

За словами Рьопке, українська армія “відбила (або ніколи не втрачала) кілька вулиць” у цьому мікрорайоні, завдавши чергового удару по окупаційних військах.

Також читайте: ЗСУ просуваються у Вовчанську: звіт ISW про успіхи

Це сталося після невдалої спроби росіян контратакувати селище Калинівка, розташоване на північ від “Каналу”.

Нагадаємо, що битва за Часів Яр, що на захід від Бахмута, триває вже кілька місяців. Місто, яке стоїть на пагорбах, відокремлене від російських сил водним каналом Сіверський Донець – Донбас. Саме на сході за каналом знаходиться житловий мікрорайон “Канал” з багатоквартирними будинками.

Раніше окупанти намагалися обійти місто з флангів та атакувати його безпосередньо. За словами Рьопке, їм на деякий час вдалося зайняти зруйновані будівлі, але ЗСУ в ході контратаки витіснили їх звідти.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦