Сім’я знаменитості взяла під опіку дівчинку

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна поповнили свою сім’ю. Пара удочерила дівчинку, про що зворушливо повідомила в Instagram.

Тімур показав відео (можна переглянути за посиланням), де він та його дружина стоять, розкривши обійми, а до них біжить маленька дівчинка з білявим волоссям. Вони обіймають дитину, Інна Мірошниченко підіймає її на руки, а потім Тімур цілує дитині волосся.

Подружжя не розкриває ім’я та обличчя дівчинки, але шанувальники вже засипають їх привітаннями та словами розчулення.

Читайте також: Олег Винник змінився до невпізнаваності: який вигляд має співак

“Вітаю! Це неймовірно! Щастя вам всій родині!”, “Ви чудові батьки! Нехай ваша донечка буде здоровою та щасливою”, – пишуть в коментарях.

Варто зазначити, що для Тимура та Інни це друге усиновлення. Минулого року вони подарували дім маленькому хлопчику Марселю. Також пара виховує двох біологічних дітей – Мію та Марка.

Тімур Мірошниченко та Інна стали прикладом для багатьох українців, адже вони дарують шанс на щасливе життя дітям, які його потребують.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦