Ворог спробував здійснити бойові дії на напрямку населеного пункту Сотницький Козачок

26 червня українські прикордонники успішно відбили напад російської диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ) поблизу села Сотницький Козачок Харківської області. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

За його словами, ворог спробував здійснити бойові дії в районі Сотницького Козачка, використовуючи диверсійно-розвідувальну групу, яка проникла на українську територію. Зав’язався стрілецький бій, якому передували обстріли з боку ворога з інших видів озброєння.

“На щастя, завдяки мужності та героїзму наших прикордонників, цю атаку було відбито”, – підкреслив Демченко.

Також читайте: ЗСУ просуваються у Вовчанську: звіт ISW про успіхи

На місце події негайно прибув протидиверсійний резерв для зачистки місцевості та запобігання повторним намаганням ворога прорватися через кордон.

Цей випадок вкотре демонструє бойову готовність та професіоналізм українських прикордонників, які надійно захищають рубежі нашої держави від російських агресорів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦