Чоловік відмовлявся зізнатися у своїх витівках у коморі, але жінка була невблаганна

Анонімна користувачка Reddit стверджує, що розлучається з чоловіком через його звичку занадто туго закручувати кришки на банках з продуктами.

Жінка, яка не розкрила своє ім’я, написала, що протягом п’яти років намагалася самостійно відкрити банки, закручені її чоловіком, і це призвело до серії сварок і розчарувань.

“Це повторюється протягом останніх 5 років”, – поскаржилася вона. “Це просто посилювалося, доки я не зірвалася, кричала, розчаровувалася і здавалася божевільною, тому що це просто кришка”.

Вас також зацікавить: Це типи чоловіків, від яких треба тікати

Чоловік, який, за словами дружини, має звичку затягувати кришки “щоб зберегти їжу свіжою”, відмовляється визнавати, що робить це навмисно.

Однак, коли дружина залишилася одна на 10 днів, вона не змогла відкрити банку маринованих огірків, що стало останньою краплею. Їй довелося звернутися за допомогою до сусіда, який, хоч і зміг відкрити банку, розбив банку з інжиром в процесі.

Сусід, який став свідком боротьби жінки з тугими кришками протягом багатьох років, висловив свою думку: “Він сказав: “Ви знаєте, що це було навмисно. Це було в кожній баночці, і я впевнений, що він не часто використовує пасту з гострого перцю, мангове пюре чи інші твої вигадливі кулінарні штучки”.

Ця змова з боку чоловіка, спрямована на те, щоб ускладнити їй життя, остаточно підштовхнула жінку до розлучення.

“Я не могла заснути тієї ночі”, – розповіла вона. “До 10 ранку я зрозуміла, що не можу більше залишатися в шлюбі, і домовилася про зустріч з адвокатом на наступний день”.

Жінка стверджує, що в їхньому шлюбі “буквально немає інших проблем”, і що чоловік “був абсолютно приголомшений”, коли вона оголосила про своє рішення.

Хоча чоловік заперечує свою провину, дружина переконана, що його дії були навмисними.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦