Від яких чоловіків краще триматися якомога далі, бо стосунки з ними не будуть щасливими 

Щоб побудувати міцні стосунки, важливо навчитися розбиратися в людях та помічати всі “підводні рифи”. Ось п’ять типів чоловіків, з якими стосунки можуть обернутися на справжній кошмар.

1. Колекціонер

Цей чоловік приділяє надзвичайно багато уваги своїй зовнішності. Він майстерно робить компліменти та розуміється на жіночій психології, що дозволяє йому маніпулювати. Часто жінки, схильні до самопожертви, потрапляють на його гачок. Тому від таких чоловіків варто тікати стрімголов, щоб не стати однією з багатьох його “колекцій”.

чоловік стосунки

Також читайте: Чоловік отримав iPhone без камери: причина – дивовижна

2. Маніпулятор

Цей тип чоловіка може зникнути після першого побачення, а потім знову з’явитися, наче нічого не сталося. Він здатен обдаровувати компліментами, а потім різко критикувати. Жінка з таким чоловіком завжди почуватиметься, як у пастці, і буде нещасною через постійні емоційні гойдалки.

3. Тиран

Спочатку він може здаватися сильним і владним, захисником. Однак поступово він зводитиме коло спілкування жінки до мінімуму, ізолюючи її від друзів, роботи та захоплень. Такий чоловік ніколи не зробить жінку щасливою, а лише пригнітить її життя.

4. Невдаха

Це стосується не стільки рівня доходу, скільки характеру. Такий чоловік не прагне досягти чогось у житті, часто заздрить успіхам інших і критикує жінок за те, що їм, мовляв, потрібні тільки гроші. Замість підтримки він приносить у стосунки лише невдоволення і заздрість.

5. Проблемний

У цього чоловіка завжди складні стосунки з жінками, і він переконаний, що всі вони погані. Незалежно від віку, він постійно з’ясовуватиме стосунки, ревнуватиме та влаштовуватиме сварки. З ним неможливо нормально спілкуватися чи будувати довготривалі взаємини, тому від такого типу слід триматися якнайдалі.

Розпізнавши такі типи чоловіків, ви зможете уникнути багатьох розчарувань і побудувати щасливі стосунки з тими, хто дійсно цього вартий.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦