Майор ЗСУ запропонував депутату та його охороні носити військову форму там, де треба

Після інциденту з побиттям військового охоронцями нардепа Миколи Тищенка, колишній командир “Азову” Максим Жорін публічно запросив Тищенка та інших “любителів військового одягу” до лав ЗСУ.

У своєму Telegram-каналі Жорін висловив обурення тим, що люди, не пов’язані з армією, зокрема нардепи та їхні охоронці, носять військову форму. Він вважає, що це “дискредитує військо та воїнів, які ціною власного життя захищають країну”.

Микола Тищенко

“Охоронці Колі Тищенка та інших “дуже важливих” персон, псевдовійськові на ЛГБТшних парадах, нардепи, які не мають жодного відношення до армії – всі натягують на себе військову форму”, – написав Жорін.

Також читайте: Охорона депутата Тищенка побила добровольця Дмитра Павлова: повне відео конфлікту

Він зазначив, що ці люди, ймовірно, хочуть “примазатися” до військових, щоб підвищити свій статус.

“Відповідь на запитання: “Навіщо?” є очевидною – всі ці не дуже порядні люди хочуть примазатись до категорії військових, надавши більшого значення собі та своїй діяльності. Тим самим дискредитуючи військо та воїнів, які ціною власного життя захищають сьогодні країну”, – додав Жорін.

Він закликав Тищенка та інших “любителів військового одягу” йти на фронт і там “носити його скільки завгодно”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦