Провидець прогнозує зміну ходу війни в Україні через внутрішні проблеми в Росії

Відомий мольфар Макс Гордєєв вважає, що війна в Україні може змінити свій перебіг через внутрішні негаразди в Росії.

За його словами, зростальне невдоволення населення політикою Кремля, поглиблене економічними труднощами, санкціями та виснажливою війною, може призвести до соціальних заворушень і протестів. Це, своєю чергою, може суттєво послабити позиції російського керівництва і змусити його переглянути свої пріоритети.

“Внутрішнє невдоволення і протести послаблять владу російського керівництва”, – говорить Гордєєв. “Економічні труднощі… призведуть до соціальних хвилювань і протестів, що послабить здатність Росії продовжувати військові дії”.

Також читайте: Відомий мольфар передбачив, хто програє війну в Україні

Мольфар також передбачає можливі зміни в керівництві країни, які можуть призвести до переоцінки стратегії ведення війни. “Внутрішня боротьба за владу і політичні інтриги призведуть до зміни керівництва або зміни стратегічних пріоритетів”, – каже він. “Ці зміни призведуть до послаблення агресивної політики і початку переговорів про мирне врегулювання конфлікту”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦