Україна замінює людей на полі бою новими варіантами безпілотників і засобами РЕБ

Очільник ГУР Кирило Буданов пояснив, чому з весни 2022 року Сили оборони України почали активно проводити операції на території Росії.

буданов

За словами Буданова, відповіддю на чисельну перевагу Росії повинні стати передові бойові технології, які дозволяють Україні замінювати людські ресурси на полі бою безпілотниками та засобами радіоелектронної боротьби. Україна стала світовим лідером у використанні цих технологій.

Читайте також: Мольфар назвав події в Росії, які змінять перебіг війни

У своєму коментарі для видання The Philadelphia Inquirer Буданов зазначив: “Технології матимуть велике значення в цій війні, щоб ми не вели її до останнього громадянина”. Він підкреслив, що саме технології стали основою одного з найважливіших проєктів — ведення війни з Росією за допомогою безпілотників далекого радіусу дії.

Буданов також наголосив на важливості проведення операцій на території Росії.

“Я підтримую це з перших днів війни, відкрито заявляючи, що поки війна стримується на нашій території, вона не торкнеться Росії. Саме тому з весни 2022 року ми почали проводити значні операції на території Росії і будемо продовжувати це робити, збільшуючи ресурси. Росія вже почала це відчувати”, – додав він.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦