Колишнього військового та добровольця побили на вулиці в Дніпрі під час його прогулянки з немовлям

20 червня близько 13:45 на проспекті Яворницького у м. Дніпро невідомі без розпізнавчих знаків в балаклавах вихопили дитину з рук чоловіка, скрутили його в кайданки та почали бити. З’ясувалося, що це був колишній військовий та доброволець Дмитра «Син» Павлов.

Він вступив в суперечку із народним депутатом Миколою Тищенком та його охороною.

Павлов Дмитро – дніпрянин, з початком повномасштабного вторгнення добровільно вступивши до ЗСУ, пройшов запеклі бої, зокрема на Харківщині. “Син” – колишній військовий підрозділу ГУР Kraken.

Відеозапис з місця інциденту опублікував журналіст Денис Кошельник.

“Народний депутат Микола Тищенко приїхав «боротися з колцентрами», поясню для тих, хто не розуміє для чого: він навідується до офісів, щоб отримувати від них свій відсоток, як він це називає «константою». Під час одного з рейдів, пересуваючись від одного офісу до іншого, проходячи біля нього військовослужбовець Дмитро «Син» Павлов разом зі своєю дитиною і товаришем, задав дуже доречне питання: «Що люди у військовій формі зі зброєю без опізнавальних знаків роблять разом з народним депутатом у центрі міста»? На що отримав зверхні і наглі відповіді, які надалі переросли у перевірку документів з протиправними й аморальними діями, які ви бачите на відео”, – написав журналіст і виклав відео з місця події.

Тим часом Микола Тищенко у своєму Телеграм-каналі написав, що “під час проведення обшуків шахрайських ботоферм на представників поліції було здійснено напад: завдано тілесних ушкоджень середньої тяжкості та розбито боді-камеру”.

За його словами, напад здійснив друг Максима Хомка, одного з організаторів шахрайських ботоферм.

Також читайте: Відомий мольфар передбачив, хто програє війну в Україні

“Після завдання кількох ударів слідчому, який працював на обшуку, чоловік у білій футболці на відео намагався втекти, а також демонстративно зняв штани перед поліціянтом під час складання на нього заяви”, – запевнив депутат.

Він заявив, що “нападник на поліціянта був у білій футболці з чорною сумкою Louis Vuitton та окулярах Tom Ford”.

Тищенко додав, що цей чоловік “придатний за здоров’ям, але все ж таки списаний з військової служби за сімейними обставинами”.

Він звинуватив Дмитра Павлова, що він нібито “входить до «силового блоку» в організованому злочинному угрупуванні «9» у м. Дніпро”.

“За інформацією, йому було поставлено задачу — зірвати слідчі дії”, – додав Тищенко.

Тим часом в офіційному Telegram-каналі спецпідрозділу KRAKEN опублікували заяву щодо інциденту з народним депутатом:

“20 червня 2024 року у місті Дніпро відбулась сутичка групи осіб у балаклавах та чоловіком у цивільному, якого утримували проти його волі. На місце події прибула поліція. З огляду на суспільний розголос інциденту повідомляємо, що чоловіком у цивільному, який отримав тілесні ушкодження внаслідок сутички, є колишній військовослужбовець спецпідрозділу “KRAKEN”. За фактом події відкрито кримінальне провадження, тривають слідчі дії. Ми не втручаємось у хід слідства, але уважно стежимо за його перебігом”.

У поліції заявили, що “за фактом конфлікту у центрі Дніпра поліція відкрила два кримінальні провадження”.

За даними правоохоронців, невідомі у камуфляжі та балаклавах побили 33-річного чоловіка та “незаконно утримували його”.

Поліціянти проводять слідчі заходи для ідентифікації всіх причетних до інциденту осіб.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦