Принц Уельський святкує 42-й день народження

У п’ятницю, 21 червня, принц Уельський Вільям святкує свій 42-й день народження. З цієї нагоди Букінгемський палац поділився зворушливим архівним фото, а його діти – принц Джордж, принцеса Шарлотта та принц Луї – опублікували щире привітання.

На оприлюдненій світлині, зробленій 1 лютого 1983 року в Кенсінгтонському палаці, зображений король Чарльз III, який тримає на руках маленького принца Вільяма. Фотографія, опублікована в Instagram королівської родини, супроводжується підписом: “Бажаємо принцу Вільяму дуже щасливого дня народження!”.

Принц Джордж, принцеса Шарлотта та принц Луї також не лишилися осторонь і привітали батька з днем народження.

Також читайте: Кейт Міддлтон з’явилася на репетиції параду Trooping the Colour та здивувала усіх

На своїй сторінці в Instagram вони опублікували фото, зроблене Кейт Міддлтон у 2023 році. На ньому зображені троє спадкоємців пари, які разом з принцом Вільямом стрибають на пляжі. “З днем народження, тату, ми всі тебе дуже любимо”, – написали діти під фото.

Численні прихильники королівської родини з усього світу також долучилися до привітань, надсилаючи теплі побажання принцу Вільяму в соцмережах.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦