Додатково безпілотники вдарили по Платонівській нафтобазі у Тамбовській області 

Безпілотники в ніч на 20 червня атакували паливно-енергетичну інфраструктуру Росії. Зокрема, було завдано удару по нафтобазі в селищі Енем в Адигеї, внаслідок чого почалася пожежа.

Як повідомив губернатор регіону Мурат Кумпілов: «О 6-й ранку пожежно-рятувальними підрозділами спалах був повністю ліквідований. Площа пожежі становила близько 400 квадратних метрів. Постраждалих та погрози для мешканців немає».

Ще одна нафтобаза опинилася під ударом у Тамбовській області. «Сьогодні рано вранці стався “хлопок” і загоряння резервуара на території Платонівської нафтобази… До ліквідації наслідків залучено сили територіальної підсистеми РСНС, у тому числі пожежно-рятувальні підрозділи від МНС Росії», — написав губернатор регіону Максим Єгоров.

Також читайте: У Ростовській області після атаки дронів горіли три нафтобази (відео)

За його словами, у Первомайському муніципальному окрузі області було виявлено залишки ще одного дрону, який «розірвався» у повітрі. «Постраждалих немає. У регіоні вжито всіх заходів для забезпечення безпеки», – уточнив Єгоров.

За даними Міноборони РФ, всього за ніч було перехоплено та знищено 15 безпілотників: шість над Адигеєю, по три над Брянською областю та Краснодарським краєм та по одному над Ростовською, Білгородською та Орловською областями.

Телеграм-канал ASTRA пише, що вибухи було чутно у селищі Афіпський Краснодарського краю. Попередньо, безпілотниками було атаковано Афіпський НПЗ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦