Незабаром можуть розпочатися мирні переговори і Росія підпише капітуляцію

Карпатський мольфар Модест передбачив, що найближчим часом можуть розпочатися мирні переговори між Росією та Україною, які завершаться підписанням капітуляції Росії. За його словами, документ підпише молодий політик, а Україна поверне всі захоплені ворогом землі.

Старець Модест заявив, що повномасштабна війна в Україні завершиться капітуляцією Росії. Він зазначив, що саміт миру в Швейцарії став символом єдності Заходу заради України.

обстріл, війна

За його прогнозами, західні лідери усвідомили, що досягти сталого миру можна лише об’єднавшись, а нова військова допомога наближатиме перемогу України. Модест також передбачив, що Росія почне втрачати свої позиції на фронті та світовій арені після саміту миру.

Також читайте: Відьма побачила закінчення війни в Україні: що вона сказала

Інший мольфар, Нафанаїл, також поділився своїми видіннями щодо майбутнього України. Він зазначив, що ЗСУ перейдуть у наступ та повернуть усі захоплені землі. 

Нафанаїл підкреслив, що після війни в Україні відбудуться політичні зміни, і до влади прийдуть нові лідери, які скерують країну на шлях процвітання. За його словами, військові злочинці з РФ будуть покарані, а Україна залишатиметься стабільною та безпечною.

Ще один мольфар Хризостом попередив про небезпечні дати для українців у червні, зокрема з 27 по 29 число. За його словами, в ці дні ворог буде готовий завдати ударів, які становитимуть загрозу життю та безпеці громадян та об’єктів інфраструктури. Хризостом також спрогнозував складну зиму для України з можливими тривалими відключеннями електроенергії. 

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦