Дружина принца Уельського сподівається відвідати парад з нагоди дня народження короля 

Після недавнього діагнозу раку принцеса Уельська Кейт Міддлтон поділилася з шанувальниками у соціальних мережах, що планує повернутися до публічних заходів вже цього літа.

“Я з нетерпінням чекаю на можливість відвідати парад з нагоди дня народження короля в ці вихідні зі своєю сім’єю і сподіваюся взяти участь у кількох публічних заходах цього літа”, – написала вона в Instagram.

Також читайте: Кейт Міддлтон з’явилася на репетиції параду Trooping the Colour та здивувала усіх

Хоча Кейт не уточнила, які саме публічні заходи планує відвідати, її слова дають чітко зрозуміти, що вона має намір поступово повертатися до своїх королівських обов’язків після проходження курсу лікування.

Нагадаємо, що у березні 2024 року принцеса Кейт оголосила про діагностований у неї рак. Ця новина шокувала світ, і багато людей висловили свою підтримку та побажання одужання.

З того часу Кейт Міддлтон здебільшого перебувала поза увагою публіки, зосередившись на лікуванні та проводячи час із сім’єю. Її поява на параді Trooping the Colour 17 червня стала першим публічним заходом за декілька місяців.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦