Марія Агапітова два роки добивалася мобілізації 

Українська акторка Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки Марія Агапітова вирішила стати на захист своєї країни. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook, поділившись своєю історією.

«У 2022 році, стоячи в величезній черзі в територіальному центрі комплектування, мене не взяли зі словами: „прийде і твій час“. Ось він і прийшов! Я встаю на захист своєї країни! Але для цього мені необхідна хороша броня, бо я ще хочу мати дітей і вийти на сцену», – написала акторка.

Марія зазначила, що їй видали необхідну броню, проте вона не підходить жінкам через свою неанатомічність. Також вона повідомила, що військове спорядження для жінок вдвічі дорожче, ніж для чоловіків.

Також читайте: Тіна Кароль пройшла військовий вишкіл – фото

З огляду на це, акторка відкрила рахунок у монобанку, щоб усі небайдужі могли перерахувати гроші на необхідну броню. Наразі Марія потребує: плитоноску, дві плити, РПС та чотири підсумки. Вона сподівається на підтримку земляків у цій важливій справі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦