Перед пожежею в місті Азов було чутно 5 вибухів

Внаслідок нічної атаки дронів в Азові Ростовської області спалахнули резервуари з нафтопродуктами, попередньо жертв немає.

Про це повідомив губернатор області Василь Голубєв.

«За попередніми даними, жертв немає. Підрозділом МНС організовано гасіння відкритого вогню. На місце виїхав керівник обласного департаменту у справах ГО та НС», – написав він у своєму Телеграм-каналі.

Як пише російський канал Baza, місцеві жителі повідомили, що перед пожежею чули близько п’яти вибухів.

Телеграм-канал «Це Ростов Новини» з посиланням на місцевих жителів передає, що після атаки дронів горів завод із виробництва метанолу в районі порту. 

Також читайте: У Бєлгороді сильна пожежа: прилетіло по складах з БК окупантів

В Азові знаходяться нафтобаза та термінал з перевалки метанолу в порту. 

Видання ASTRA з’ясувало, що в Азові атаковано одразу дві нафтобази: “18 червня безпілотники потрапили на нафтоналивні термінали ЗАТ «Азовпродукт» та ТОВ «ДонТермінал». У першому дрон потрапив у резервуар з нафтопродуктами, стався витік та пожежа. У другому дрон потрапив у порожній резервуар. Він частково зруйнований”.

Також ASTRA пише, що українські ракети «Нептун» атакували термінал з перевалки наливних нафтопродуктів і хімічних вантажів ТОВ «Югнафтохімтранзит» у селищі Чушка. Виникла пожежа, пошкоджено трубопровід та технічні приміщення.  

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦