Коли країна живе у війні, всі мають навчитися захищати її

Відома українська співачка Тіна Кароль не лише зачаровує публіку своїм голосом та сценічною майстерністю, але й демонструє неабияку стійкість та патріотизм. 

На своїй сторінці у Facebook вона поділилася, що пройшла курс військового вишколу “Резервіст” разом з ветеранами полку “Азов”.

“Наша країна живе у війні, де може трапитися будь-що. Тому я вважаю, що кожен громадянин має вміти допомогти людям і собі в надзвичайній ситуації”, – зазначила співачка.

Також читайте: Володимир Дантес показався біля військкомату

Тіна Кароль долучилася до тренінгу на полігоні, де опанувала навички тактичної медицини за протоколом ASM MARCH, навчилася поводитися зі зброєю, практикувалася у стрільбі, користуванні радіозв’язком, а також пройшла інженерну підготовку та бойове злагодження.

Навчання Тіни Кароль на курсах “Резервіст” стало прикладом для багатьох українців. У коментарях вони відзначали мужність та прагнення до самовдосконалення в цей складний час надихають людей на активну позицію та віру у перемогу.

Детальніше про курс “Резервіст” можна дізнатися тут.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦