Свіжим знімком артиста поділилася його топшанувальниця

Український співак Олег Винник, який зник з медіапростору після початку повномасштабної війни, здивував шанувальників новим образом.

На сторінці офіційного фан-клубу артиста в Instagram з’явилися два фото Винника зроблені з різницею у чотири роки. На першому знімку, зробленому у червні 2020 року, співак постає у звичному для себе амплуа – з короткою стрижкою та підтягнутою фігурою. Натомість на фото з Німеччини, де наразі перебуває Винник, він зовсім інший – з довгим волоссям та помітно схудлий.

Привертає до себе увагу й те, що співак відростив бороду.

Новий образ Олега Винника викликав бурхливу реакцію шанувальників. Деякі з них у коментарях висловили захоплення новим іміджем артиста, інші ж, навпаки, зазначили, що їм більше подобався його попередній стиль.

Також читайте: Влад Яма чесно зізнався, чим заробляє на життя в Америці після виїзду з України

“Олег, ви неймовірний!”, “Вам дуже личить довге волосся”, “Я вас ледь впізнала!”, “Ви щось схудли?”, “Повертайтеся на сцену!” – пишуть фанати у коментарях.

Наразі невідомо, чи планує Олег Винник найближчим часом повертатися до України та поновлювати творчу діяльність.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦