Українські дрони вразили заводи, що виробляють товари та предмети для окупаційної армії

У ніч на 17 червня українські безпілотники завдали ударів по низці військових об’єктів на території Росії. Цілями атаки стали заводи, які РФ використовує для забезпечення потреб своєї армії.

Про це повідомляють українські ЗМІ. 

Відомо, що дрони атакували:

Тракторний завод у Липецьку: це підприємство займається виготовленням модернізованих самохідних гусеничних тягачів для зенітно-ракетних комплексів С-300В, С-300ВМ та “Антей 2500”, які активно використовуються Росією у війні проти України.

Новолипецький металургійний комбінат, що працює на військово-промисловий комплекс РФ, виконуючи значну кількість державних замовлень. Сировина з комбінату використовується для виготовлення ракет, артилерії, безпілотників та іншої зброї.

Також читайте: США та Україна підписали 10-річний договір з безпеки: попередник угоди про НАТО

Наразі інформація про наслідки атаки уточнюється. Відомо, що в районі уражених об’єктів місцеві жителі чули звуки вибухів та бачили роботу ППО.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦