Пожежа сталася у будівлі, в якій знаходиться конструкторське бюро ОКБ «Сухого»

У ніч на 14 червня у Москві на вулиці Полікарпова горіло конструкторське бюро ОКБ «Сухого». Про це повідомляє МНС Росії.

На місці працюють пожежники. У відомстві уточнили, що пожежа сталася в не експлуатованій будівлі, машини на місці, відомостей про постраждалих немає.

“Дим здуває вітром на Боткінську лікарню”, – пишуть російські видання із посиланням на місцеві Telegram-канали. Очевидці повідомляють про запах гару.

“На півночі Москви сталася велика пожежа. За даними МНС, вогнем охоплено близько 800 кв. Горить четвертий поверх у неексплуатованій будівлі. Воно знаходиться на території колишнього дослідно-конструкторського бюро Павла Сухого. Також повідомляється про обвалення покрівлі. До гасіння пожежі залучено понад 70 осіб та 25 одиниць техніки. Боротьбу з вогнем ускладнює конструкція з дерев’яними перекриттями”, – йдеться у повідомленні.

Також читайте: Винищувач Су-34 розбився у горах Північної Осетії

Довідково:  ОКБ Сухого – провідний російський розробник бойових авіаційних комплексів. ОКБ Сухого є розробником та системним координатором наукомісткої та високотехнологічної авіаційної техніки. В авіаційній промисловості Росії підприємство займає лідируючі позиції серед розробників бойових авіаційних комплексів. Бюро сворило низку бойових машин, серед яких винищувач Су-7, винищувачі-перехоплювачі Су-9, Су-11, Су-15, винищувач-бомбардувальник Су-17 із змінною геометрією крила, фронтовий бомбардувальник Су-24, штурмовик Су-25, винищувачі Су-27, Су-30, Су-33, бомбардувальник Су-34, багатофункціональний винищувач Су-35, літаки Су-47, Су-80, Су-38.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦