У ніч на 9 червня у Варшаві стався жорстокий напад на двох молодих українців, яким завдали 12 ножових поранень.

Постраждалі отримали серйозні травми, зокрема один з них – поранення легень. За словами Вікторії, яка спілкувалася з виданням “Антикор“, компанія з чотирьох осіб пішла до магазину близько 2:30 ночі.

Читайте також: На залізничних станціях Прикарпаття будуть перевіряти туристів

Вони вирішили орендувати самокати, коли до них підійшли двоє чоловіків віком 20-27 років, які почали погрожувати, заявляючи, що це їхній район і самокати. Хоча ситуація спочатку заспокоїлася, один із нападників раптово вдарив одного з українців в обличчя, після чого почалася бійка. Дівчина, яка була з ними, втекла та викликала поліцію.

У Польщі

Після прибуття поліції хлопці вже лежали на землі з ножовими пораненнями. Нападники втекли, один із них сховався у будинку. Постраждалі отримали численні поранення: один – п’ять ножових поранень, а інший – сім, включно з пораненням легень.

Поведінка поліції на місці події викликала розчарування у постраждалих. Вони побоюються, що справа може бути зам’ята, і сподіваються на допомогу та розголос. Вікторія висловила занепокоєння, оскільки один з нападників живе у її будинку.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦