Зовнішній вигляд та стан здоров’я владіміра путіна постійно привертають увагу світової спільноти. Найменші зміни у його зовнішності можуть свідчити про серйозні проблеми.

Колишній співробітник КДБ та Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Жирнов помітив характерну ознаку, за якою можна відрізнити справжнього Путіна від його двійників. В інтерв’ю 24 Каналу Жирнов розповів, що на лівому оці Путіна з’явилася припухлість і почервоніння, які він побачив ще рік тому.

Читайте також: Зеленський жорстко “проїхався” по путіну під час виступу у Франції

“Для мене це ознака, за якою я визначаю, чи показують справжнього Путіна, чи його двійника. У справжнього завжди була ця припухлість на лівому оці,” – зазначив Жирнов.

Під час нещодавнього виступу на форумі в Санкт-Петербурзі ця припухлість, здається, збільшилася. Жирнов розмістив офіційне фото Путіна на своїй сторінці в мережі та попросив спеціалістів прокоментувати, що це за хвороба та наскільки вона небезпечна.

путін

Експерти визначили, що це стареча хвороба, коли опускається повіка, а підшкірний жир розподіляється нерівномірно, утворюючи припухлість. Такі зміни можна помітити і на правому оці Путіна, але у меншому розмірі.

Спеціалісти зазначають, що позбутися цієї проблеми можна за допомогою естетичної операції з відсмоктування зайвого жиру. Жирнов підкреслив, що для Путіна це хороша новина, адже проблема не є серйозною хворобою. Однак, для нас це погана новина, оскільки це лише естетичний недолік.

Попри те, що операція не є складною, будь-яке втручання може бути ризикованим через можливість інфекції. Тому лікарі могли порадити Путіну не ризикувати з проведенням операції.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦