Міноборони рф підтвердило аварію літака Су-34 ВКС Росії

У ніч на 11 червня в Північній Осетії зазнав аварії літак Су-34 Повітряно-космічних сил Росії. Про це повідомило Міноборони рф у коментарі ТАСС.

“У Республіці Північна Осетія – Аланія в гірській місцевості при виконанні планового навчально-тренувального польоту зазнав катастрофи літак Су-34 ВКС Росії”, – йдеться у повідомленні.

Telegram Channel/TASS

За інформацією міністерства, авіакатастрофа сталася через технічну несправність повітряного судна. Су-34 впав у безлюдній місцевості, тому обійшлося без руйнувань. Члени екіпажу загинули. До місця аварії вилетіла спеціальна комісія.

Також читайте: У Баренцовому морі палає російський великий корабель «Адмірал Левченко»

Катастрофа сталася біля села Гірський Дзуарікау, повідомив Telegram-канал Mash. Місцеві мешканці вночі почули гучні звуки.

Це не перша подія за участю Су-34. У жовтні 2022 року винищувач-бомбардувальник упав в Єйську. Постраждали 48 людей, ще 15 загинуло.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦