Принцеса Уельська не була присутня на репетиції параду з нагоди дня народження короля Чарльза III, проте прихильники знайшли спосіб включити її у святкування параду Trooping the Colour.

8 червня в Лондоні відбулася репетиція параду Trooping the Colour. Фотографи зафіксували одну з шанувальниць британської королівської родини, яка принесла на захід картонну фігуру принцеси Кейт.

Читайте також: З’явилися новини про здоров’я принцеси Уельської

Фігура була створена з фотографії, зробленої під час церемонії вручення премії Earthshot Prize у Бостоні в грудні 2022 року. Цю премію заснував принц Вільям, чоловік Кетрін. Очевидно, прихильниця хотіла, щоб принцеса, навіть у такому вигляді, була присутня на репетиції.

Кейт Міддлтон

Раніше Кенсінгтонський палац офіційно оголосив, що принцеса Уельська не братиме участі у Trooping the Colour 15 червня. Однак залишається інтригою, чи побачить публіка Кейт на балконі Букінгемського палацу під час традиційного сімейного виходу.

Кейт Міддлтон і принц Вільям
Кейт Міддлтон і принц Вільям

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦