Ціна війни для оточення Путіна дедалі більше зростає

Російський диктатор Володимир Путін почав носити бронежилет на тлі значних змін, що відбуваються в країні. Радник Офісу президента Михайло Подоляк пояснив це в інтерв’ю 24 Каналу.

Подоляк зазначив, що оточення Путіна стикається з наростальними витратами війни. 

За його словами, “людей ізолюватимуть, заарештовуватимуть, відправлятимуть у заслання та інше”. Це призводить до збільшення особистих ризиків для людей з найближчого кола президента.

Він також підкреслив, що з часом оточення Путіна усвідомлюватиме, що війна обходиться їм надто дорого, зокрема для їхніх родин. Це створює додаткові внутрішні ризики для самого Путіна.

Також читайте: Путін вже 5 років носить бронежилет: подробиці від ГУР

Подоляк додав, що Путін розуміє, що “червоні лінії” більше не існують. Війна почала переходити на територію, яку він не планував залучати. 

“Він привів війну до свого дому, і це дуже добре. Зрештою, люди в Росії зрозуміють, що цей лідер – беззахисний, незалежно від бронежилетів”, – резюмував радник.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦