Українські дрони демонструють високу ефективність у боротьбі з російськими кораблями

Морські безпілотники MAGURA вже завдали значних збитків російському Чорноморському флоту, знищивши великий десантний корабель, патрульні та ракетні катери. 

Як повідомив представник ГУР МО Андрій Юсов, морський ударний дрон MAGURA ефективно вражає Чорноморський флот РФ. 

Попри те, що російський флот вважається високотехнологічним та потужним, він виявився вразливим перед асиметричними засобами української армії. 

MAGURA вже цього року знищив низку російських кораблів, включаючи великі десантні кораблі та ракетні крейсери, такі як “Тунці”, “Цезар Куніков” та “Котов”.

Також читайте: Орбан вважає, що Трамп може припинити війну за день

Юсов зазначив, що завдяки діям українських морських дронів вдалося вивести з ладу більше третини плавзасобів російського Чорноморського флоту. Це суттєво знижує загрозу десантних операцій та використання ворожого флоту, включаючи носії “Калібрів”.

Він також підкреслив, що українські дрони демонструють високу ефективність у боротьбі з російськими кораблями, доводячи переваги асиметричних інструментів у сучасній війні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦