Російський диктатор владімір путін випадково проговорився, скільки насправді втрачає РФ особового складу у війні проти України.

Інститут вивчення війни повідомив, що путін заявив про щомісячну втрату 20 тисяч солдатів. Ця цифра практично дорівнює або є трішки нижчою від кількості військових, яку росія кожного місяця набирає.

Читайте також: У Зеленського пояснили, чому Путін почав носити бронежилет

За словами путіна, близько 5 тисяч російських окупантів гинуть під час бойових дій в Україні щомісяця. Тобто ще 15 тисяч військових РФ отримують поранення. Аналітики Інституту не можуть підтвердити цю цифру, але вона збігається з даними від української сторони.

Сили оборони України знищили понад 450 тисяч окупантів

Раніше командувач Сухопутних військ України Олександр Павлюк повідомив, що росіяни щомісяця втрачають від 25 до 30 тисяч. Ця цифра вміщує вбитих, поранених та зниклих безвісти.

Російські представники влади хвилюються, що зменшуються темпи вербування чоловіків перед літнім наступом РФ, активізувавши зусилля на фронті. Незрозуміло, чи зберегло Міноборони РФ рівень вербування у 30 тисяч осіб.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦