На залізничних станціях Ворохта, Татарів та Вороненка в Івано-Франківській області посилять перевірку туристів.

Прикордонники вживають таких заходів для посилення охорони кордону у популярних туристичних районах. Про це повідомив пресофіцер Чернівецького прикордонного загону Костянтин Ліснік у коментарі “Медіа агентству АСС”.

Читайте також: У військкоматі від багатодітних батьків можуть вимагати додатковий документ

За словами Лісніка, такі дії спрямовані на виявлення правопорушників, які маскуються під туристів. Він зазначив, що деякі особи, маючи намір відвідати Говерлу чи інші туристичні місця, насправді намагаються незаконно перетнути кордон.

Залізнична станція Ворохта

На ці станції прибуває багато пасажирських потягів з різних регіонів України, що стало однією з причин посилення контролю. Прикордонники перевірятимуть документи та транспорт громадян, а також підстави їх перебування у прикордонних районах. У разі відсутності документів можуть звернутися до відповідних реєстрів.

Пресофіцер наголосив, що головна мета таких заходів – виявлення порушників, які мають наміри незаконним чином перетнути кордон. Для людей без проблем із законом перевірка триватиме одну хвилину.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦