Жителі розбирають побиті дахи та вікна, скидають з даху уламки 

У Дніпрі через ракетні удари Росії розтрощена ціла вулиця. Ворог атакував місто двома ракетами, уламками яких було пошкоджено приватні будинки та багатоповерхівки. 

На стоянках побило півтора десятка автомобілів. Місцеві жителі намагаються оговтатись від ранкового обстрілу та наводять лад у своїх дворах та оселях, розбираючи побиті дахи та вікна.

На колись красивому подвір’ї пані Тетяни нині усе у битому склі. Від другого поверху її будинку майже нічого не лишилось. Жінка дивом вціліла, прокинувшись за секунди до вибуху. Вона встигла зіскочити з ліжка, на яке за мить посипалась стеля. Її родина бігла до укриття, але не встигла туди забігти, бо одразу пролунав другий вибух. “Мене врятувало лише передчуття”, – каже Тетяна Сєрова.

Сусідній будинок постраждав не менше. Власниця, пані Людмила, згадує, як після першого вибуху пожильці намагались сховатись хоча б за дві стіни. Її чоловік швидко схопив молодшу дитину, старший син побіг на кухню. Чоловіку порізало спину, а старшій дитині перебило перенісся. Загрози життю їхнього чоловіка та сина немає, але будинок значно пошкоджений.

Читайте також: Російські окупанти знищили трансформаторну підстанцію у Києві

Загалом під час російської атаки постраждали семеро людей, двоє з яких діти. Найменшому лише місяць, і з ним усе буде добре, заспокоюють медики. Ушпиталити довелось і двох дорослих з вибуховими травмами та пораненнями. Їхній стан стабільний. На допомогу мешканцям постраждалих будинків, окрім комунальників, приїхали волонтери, які допомагають перекрити дахи і тимчасово закрити вікна.

У місті вже підрахували збитки від ранкової ракетної атаки. Пошкоджено 16 багатоповерхівок, понад три десятки приватних будинків, школу, лікарню та 15 автомобілів. Наново доведеться ставити 500 вікон.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦