78-річну Валентину Підвербну стримує лише дорожнеча процедури штучного запліднення 

Найстарша породілля України, 78-річна Валентина Підвербна, планує народити ще одну дитину. Її донька, 13-річна Анна Підвербна, зараз живе в новій родині та почувається значно краще, займається музикою та катається на самокаті. Про це розповів заступник голови Чернігівської обласної ради Дмитро Блауш.

Він зазначив, що Анна любить свою маму, але зустрічі між ними стають все коротшими через психологічний стан Валентини. Попри це, Підвербна-старша не полишає надії повернути доньку та планує звернутися до президента України Володимира Зеленського з проханням допомогти їй у цій справі. Вона також робить ремонт у своїй квартирі, щоб забезпечити дитині належні умови.

Також читайте: У родині Світлани Тарабарової сталося горе

Валентина Підвербна зізналася, що із задоволенням народила б ще одну дитину, проте не має достатньо коштів на процедуру штучного запліднення. Лікар, який 13 років тому допоміг їй із заплідненням, наголосив, що після цього випадку репродуктологам рекомендовано не робити такі процедури жінкам старше 55 років.

Нагадаємо, що скандал навколо родини Підвербних виник навесні 2023 року, коли Анна Підвербна звинуватила матір у знущаннях. Після цього дитину вилучили з сім’ї та направили до реабілітаційного центру. У жовтні минулого року суд ухвалив рішення відібрати Анну у матері.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦