Кейт Міддлтон не відвідає традиційну репетицію Trooping the Color наступного місяця 

Кенсінгтонський палац підтвердив, що 42-річна принцеса Уельська не виконуватиме свою звичайну роль офіцера-інспектора на традиційному огляді полковників 8 червня. 

Натомість ця честь випаде генерал-лейтенанту Джеймсу Бакнеллу. 

42-річна принцеса Кейт не бере участі у жодних заходах після того, як 22 березня повідомила, що вона хвора на рак і проходить курс хімієтерапії, пише PEOPLE. 

Раніше цього місяця принц Вільям заявив, що його дружина «почувається добре»,   хоча джерела в палаці кажуть, що вона не повернеться до роботи, доки їй не дадуть на це повного дозволу її медична команда.

Також відомо, що 75-річний король Карл відвідає Trooping the Color під час власного лікування раку та проведе огляд, сидячи в кареті Ascot Landau поруч із королевою Каміллою.

Читайте також: Принц Гаррі хоче помиритися з батьком, але чого вимагає король Чарльз

Король їздив верхи на патріотичному заході в червні минулого року під час першого загону свого королівського правління та відродив традицію кінного спорту вперше за 37 років. Його покійна мати, королева Єлизавета, востаннє їздила в процесії на своєму улюбленому бірманському коні в 1986 році, а в наступні роки вибрала карету.

Король Карл відновив виконання своїх обов’язків наприкінці квітня після того, як Букінгемський палац оголосив про лікування раку в лютому, а його дружина королева Камілла сказала, що він «в захваті» від повернення до державної роботи.

Trooping the Color — це парад британської армії на офіційний день народження суверена, пов’язаний з особливою подією з 1748 року та зазвичай проводиться в червні. Міністерство оборони підтвердило, що військові збори відбудуться, як і було заплановано, 15 червня.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦