Окрім порту на Кубані Сили оборони України атакували пороми Керченської поромної переправи  

У ніч проти 31 травня безпілотники атакували Краснодарський край, а саме нафтобазу у порту Кавказ Темрюкському районі.

Безпілотники цієї ночі завітали на нафтобазу в Краснодарському краї. Згоріло три цистерни з мазутом, двоє працівників отримали поранення.

За даними місцевих пабліків, під удар БПЛА потрапила нафтобаза в порту «Кавказ». Унаслідок влучання горіли три цистерни з мазутом.

Генштаб ЗСУ поінформував, що удар по нафтобазі у Краснодарському краї РФ став результатом “скоординованих дій Сил оборони”.

Зазначається, що “ударна група угруповання сил і засобів Військово-Морських сил ЗС України уразила поромну переправу і нафтовий термінал порту Кавказ”.

Також читайте: У Криму знищені сім морських цілей РФ: відео

Перед цим було атаковано пороми Керченської переправи в Криму. Ці пороми використовувалися для військової логістики окупантів.

“Ураження по нафтовому терміналу в районі порту “Кавказ” було завдано кількома ракетами українського виробництва з берегового ракетного комплекса “Нептун”. 

Результати об’єктивного контролю підтверджують вибухи у місцях прицілювання. Точність ураження цілей дорозвідується”, – додали у Генштабі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦