Російські війська перекидають на цей напрямок полки й бригади

Російська армія нарощує свої сили у Харківській області, зокрема на напрямку головного удару Стрілеча – Липці та в районі Вовчанська. Окупанти переміщують додаткові полки та бригади з інших районів та полігонів.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

“Однак, цих сил наразі недостатньо для проведення повномасштабного наступу та прориву нашої оборони. Крім того, дії ворога ускладнюються завдяки нашому своєчасному ухваленню рішень щодо перекидання резервів на загрозливі напрямки”, – підкреслив він.

Також читайте: Росіяни обстрілюють Вовчанськ термобаричними боєприпасами

Загарбники на півночі Харківщини перейшли до тактики ураження позицій Сил оборони, використовуючи артилерію та керовані авіабомби.

“В таких умовах пріоритетним стає фізичне знищення літаків-носіїв КАБів, БПЛА-розвідників та коригувальників вогню, захист РЕБом своїх військ, маскування та використання макетів”, – зазначив головком.

Сирський також повідомив, що Сили оборони вдосконалюють системи управління протиповітряної оборони, їх автоматизацію, а також поєднання з вогневими засобами та системою РЕБ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦