В Росії на 54-му році життя померла актриса Анастасія Заворотнюк. Акторка померла після тривалої боротьби із раком головного мозку.  

Новину про її смерть підтвердила у соцмережах дочка Заворотнюк Анна. Дівчина опублікувала фото з матір’ю та братом Майклом і написала наступне: «Вчора ввечері телефон показав мені цей спогад, коли ми з мамою вісім років тому потрапили під сильний дощ, ховалися під деревом і дзвонили до Вальки, щоб вона нас забрала».

«Мам, ти найкраще, що я мав. Я дуже пишаюся, що я твоя дочка. Я завжди любитиму і пам’ятатиму тебе такою щасливою, люблячою і неймовірною, такою, як цього дощового дня. Моя душа завжди з тобою», – додала Анна й повідомила, що звістка про смерть матері прийшла минулої ночі. 

Читайте також: Принц Гаррі звернувся до Кейт Міддлтон за допомогою

Анна також опублікувала кілька світлин з матір’ю та додала, що “заливає слізьми телефон”, бо не може зупинитися переглядати її фото.

Дівчина також сподівається, що після 5 років тяжкої хвороби її матір “нарешті здобула спокій”.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року стало відомо, що Анастасія Заворотнюк має рак мозку, її стан оцінювався як тяжкий.

Анастасія Заворотнюк залишила трьох дітей. Дочка Ганна та син Майкл народилися від Дмитра Стрюкова, вони були одружені з 1994 по 2006 рік. У вересні 2008 року актриса вийшла заміж за фігуриста Петра Чернишова. У жовтні 2018 року у них народилася дочка Міла.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦